NEDERLAND / BELGIË

NL / BE

Woning kopen

Op zoek naar het huis van uw dromen? Bij Erik Bessems Makelaardij staan we klaar om u professioneel te begeleiden. Het kopen van een woning is een persoonlijk avontuur. Het is ons doel dat u dit met plezier en gemak ervaart. Daarom nemen wij zoveel mogelijk werk uit handen, zodat u volop kunt genieten van het ontdekken van uw potentiële nieuwe thuis.

zorgeloos &
stressvrij

Aankoopbegeleiding

Onze makelaars zijn ware experts in hun vakgebied. We kennen de markt en weten precies hoe we moeten handelen tijdens het aankoopproces. In een persoonlijk gesprek luisteren we aandachtig naar uw voorkeuren, zodat we goed begrijpen welk huis u zoekt.

 

Daarna begint de zoektocht naar uw droomwoning en kunt u bezichtigingen inplannen. Zodra u een potentiële woning heeft gevonden, gaan we graag met u mee om deze te bekijken. Vervolgens bespreken we samen of deze woning uw nieuwe thuis zou kunnen zijn.

 

Gedurende het hele aankoopproces houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. En als het aankomt op prijsonderhandelingen, verzekeren wij u van een snelle en doeltreffende aanpak – een absolute must in deze dynamische markt.

Onze werkwijze

1
Een kennismakingsgesprek om uw wensen en financiële mogelijkheden te bespreken.
2
Samen gaan we op zoek naar uw ideale woning.
3

Het bezichtigen van veelbelovende panden.

4

Grondig onderzoek naar eventuele gebreken, energielabels en bouwkundige aspecten.

5

Met een doordachte onderhandelingsstrategie stellen we een sterk bod op.

6

Akkoord? Tijd om de koopovereenkomst te tekenen.

7

Financiering regelen, zodat alles vlotjes verloopt.

8

Feestelijke overdracht bij de notaris – gefeliciteerd met uw nieuwe huis!

Verkoopmakelaar

Bij Erik Bessems Makelaardij willen we dat uw aankoopproces zorgeloos en stressvrij verloopt. Onze hoogwaardige makelaarsdiensten, ondersteund door ruim 25 jaar ervaring, maken ons dé aankoopmakelaar in Nederlands- & Belgisch-Limburg. En als lid van de NVM sinds 1998, kunt u vertrouwen op onze betrouwbaarheid en expertise.

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. We gebruiken cookies om onze website effectief te laten werken. Klik hier voor meer informatie.