NEDERLAND / BELGIË

NL / BE

Woning verkopen

Denkt u eraan om uw huis te verkopen? Bij Erik Bessems Makelaardij staan we klaar om u deskundig te adviseren. Het verkopen van een woning is een belangrijke stap. Het is ons doel dat u hier met een prettig gevoel op terugkijkt. Daarom regelen wij alles tot in de puntjes, zodat u vol vertrouwen en ontspannen de juiste beslissingen kunt nemen.

persoonlijk &
doordacht

Verkoopbegeleiding

Persoonlijke aandacht staat voorop. We bezoeken uw woning voor een eerste opname. Samen met u stellen we vervolgens een effectief verkoopplan op. Het is ons streven om snel potentiële kopers te vinden en uw huis te laten opvallen tussen het aanbod op de markt.

Een aantrekkelijke presentatie is cruciaal voor een snelle verkoop. We maken professionele foto’s, en als dat nodig is, schakelen we onze partner Homestylers in voor een restyling van uw interieur. Zo maken we uw woning helemaal verkoopklaar.

Daarna plaatsen we de woning op Funda en andere belangrijke kanalen. Maar dat is niet alles. Met Matterport Virtual Reality bieden we ook online bezichtigingen aan. In deze virtuele tour kunnen potentiële kopers alvast door uw huis lopen alsof ze er zelf zijn. Op die manier kunnen geïnteresseerden uw woning al in detail bekijken voordat ze een fysieke bezichtiging plannen.

Onze werkwijze

1

Adviesgesprek met uitleg over het verkoopproces.

2

Een opname van uw woning, inclusief een waardebepaling.

3
Uitgebreid voorstel van de middelen en bijbehorende kosten.
4

Professionele fotografie en restyling van uw interieur.

5

Plaatsing van uw woning op alle relevante kanalen.

6

Het opbouwen van een compleet verkoopdossier.

7

Bezichtigingen op locatie door potentiële kopers.

8

Is uw woning verkocht?
Gefeliciteerd! De overdracht volgt.

Hoogwaardige
makelaarsdiensten

Bij Erik Bessems Makelaardij streven we naar een snel en succesvol verkoopproces. Onze hoogwaardige makelaarsdiensten, ondersteund door ruim 25 jaar ervaring, maken ons dé verkoopmakelaar in Nederlands- & Belgisch-Limburg. En als lid van de NVM sinds 1998, kunt u vertrouwen op onze betrouwbaarheid en expertise.

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. We gebruiken cookies om onze website effectief te laten werken. Klik hier voor meer informatie.